Portrett- og scenekunstfotografen

  • Kunstnere
  • Scenekunst
  • Familie
  • Konfirmanter
  • Barn
  • Bedrift

Portrettfotografering er min lidenskap. Jeg spesialiserer meg på portrettbilder for kunstnere og scenekunstfoto, men jeg tar også familiebilder, både av stort og smått. Jeg er bosatt i Oslo og fotograferer først og fremst på Østlandet, men reiser også jevnlig nordover til Vesterålen (der jeg er født og oppvokst).

I tillegg til grunnutdanning i fotografi fra Bilder Nordic School of Photography, er jeg også utdannet skuespiller fra Academy of Live and Recorded Arts i London.

Jeg jobber alltid på location og ikke i studio. Derfor er jeg stadig på utkikk etter nye, spennende steder å ta flotte portrettbilder. Jeg har en forkjærlighet for industriområder, gamle hus og åpne landskap – steder som bærer på en historie, der jeg, sammen med de jeg fotograferer, kan skape nye historier.

Med min bakgrunn som skuespiller er min verden også kunstens verden. Jeg gjør mange oppdrag for dansere, skuespillere, musikere og forfattere. Trenger du bilder av forestillingen din, nye promobilder til webside, eller en teatertrailer / presentasjonsvideo, er det bare å ta kontakt.

 

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

 

Alt godt,

Kristin Aafløy Opdan

post@bildedama.no

Mob: 99 25 18 52

Foto: Stephanie Brotchie, Julie Willumsen, Veronica Salinas

 

TILBAKEMELDINGER

 

Helt fantastiske bilder!!! Åååhh!!!

-Dramatiker Veronica Salinas-

 

Det er jo mange nok blinkskudd her til å tapetsere et hus... lykkelige valgets kval!

-Fiolinist Maren Elle-

 

Flinke, flinke deg! Bildene ble virkelig veldig fine, med masse fine uttrykk og farger. Her er det så mange å ta av at  jeg tror nok vi trenger litt tid til å plukke ut bilder...

-Teater Spillebrikkene-

 

Nydelige øyeblikk du har fanget. Blir jammen vanskelig å velge ut.

-Marit Nygård-

 

Hei og tusen takk for en super jobb du har gjort !!! Masse fint !!!!!

–BOA Scenekunst-

 

Du tar nydelige bilder og igjen takk for all tillit du gav meg i går.

-Danser Hanna Mjåvatn-